Вижте всички статии

Експлозия от цветове в нашата колекция златни бижута

Експлозия от цветове в нашата колекция златни бижута

Лятото идва изпълнено с горещи емоции, цветни рокли и оригинални бижута! Докато зимата обикновено крием бижутата под топли блузи, ръкавици и шапки, и затова често избираме по-удобни, семпли и дискретни модели, сега е моментът да покажем своя моден стил.

А италианските ювелири са все по-дръзки и нестандартни със своите модели! И докато други години през лятото са актуални различните цветни естествени камъни, тази година колекциите им са изпълнени с пръстени, обеци и колиета от цветно злато.

Кой е предполагал, че златото може да бъде в цветовете на дъгата? Цветовите граници излязоха от стандартните и познати варианти и вече освен жълто, бяло и розово, на пазара се предлага морско синьо, тревисто зелено, пурпурно лилаво, огнено червено, кафяво и черно злато!  Устойчиви и трайни във времето, тези цветове ще ви радват всеки път, когато ги погледнете.

Едно цветно бижу в комбинация с рокля или с дънки и блуза може да подчертае Вашия индивидуален стил.

Ако предпочитате по-елегантна и строга визия, заложете на бижута от кафяво или черно злато. 

Ако пък желаете да бъдете с по-закачлива и по-цветна визия, то тогава нестандартните цветови комбинации със синьо, зелено, лилаво и червено злато са по-подходящи за вас! С тях определено ще се откроите със своята оригиналност, защото това са бижута за по-смелите авантюристки и мечтателки!

„Експлозия от цветове“ е точно такава колекция - екстравагантна и смела, комбинативна, ефирна, цветна и закачлива. Изживейте това нестандартно цветно усещане!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти