Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Озарете празниците с блясък

Озарете празниците с блясък

Идват едни от най-магичните празници през годината. И ако се чудите с какво оригинално бижу да заблестите, то нашият подарък за Вас са новите ни златни колекции – „Цветни камъни“ и „Елегантност“. Още по-дръзки, оригинални и бляскави тези модели се открояват с фантазия и изящност!

Бижутата от колекция „Елегантност“ са впечатляващи с уникалната си и фина изработка. Изключително комбинативни, заради комбинацията си от трите цвята злато – тези бижута могат да се съчетаят с всичко! Колиетата и гривните са с изплетени с фини златни нишки. Толкова са приказни, че грабват вниманието на всеки и пленяват с дизайна си.

 

Колекция „Цветни камъни“ е по-впечатляваща и дръзка. Божествено красиви златни комплекти, които правят впечатление и Ви озаряват с блясък! Акцентът определено е в натуралните камъни - син топаз, опушен кварц, аквамарин. Когато ги сложите върху себе си те сякаш оживяват и придават силен характер на притежателката си.

Не се колебайте да експериментирате, съчетайте смело пръстен, обеци и медальон и ефектът определено ще бъде поразителен.

Остава да направите своя избор, а новите модерни колекции от Elite Precious са тук за да задоволят и най-съкровените желания на всяка дама!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари