Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Бижута в розово – тенденции пролет-лято 2017

Бижута в розово – тенденции пролет-лято 2017

Розово - тенденции в бижутата 2017

Тази година пролетно-летните колекции във фината бижутерия са истинско олицетворение на женствеността – модните тенденции включват цветно злато и сребро, цветни камъни, а основният акцент е върху нежно розовото. В Elite Precious сме подготвили за Вас огромно разнообразие от нови бижута в съответствие с актуалните тенденции – стилни, модерни, и както винаги – много красиви. Обещаваме ви истинска наслада за сетивата!

Розово злато, розово сребро

Модата на розовото злато и сребро не започва тази година – тази тенденция се развива в последните няколко години, но явно няма никакво намерение да отстъпи. Напротив, този сезон, тя е още по-отчетлива, защото се комбинира с актуалния розов цвят на скъпоценните и полускъпоценни камъни.

Пръстен розово злато Обеци розово сребро Пръстен розово сребро
Пръстен от розово злато с естествен розов кварц и циркони Обеци от розово сребро с розов кварц Пръстен от розово сребро с циркони

 

Възможността за получаване на различни цветове злато и сребро дава огромен тласък на креативността в бижутерията – комбинациите на цветове се умножават многократно. Вие също вече не сте ограничени от естествения цвят на материалите – можете да изберете този, който най-добре пасва на вашия стил.

Скъпоценни и полускъпоценни камъни в розово

Акцентът в пролетно-летните ни колекции тази година е авантюринът.  Не много познат, но много вълнуващ полускъпоценен камък, разновидност на кварца. Среща се в много цветове, най-често зелен, но също така розов, сив, оранжев и др.

Пръстен с авантюрин Обеци с авантюрин Обеци с авантюрин
Пръстен от розово сребро с естествен авантюрин и циркони Обеци от розово сребро с естествен авантюрин и циркони Сребърни обеци с естествен авантюрин и циркони

 

Най-специалното му качество е блясъкът, който притежава – благодарение на малките включения в състава му, той изглежда сякаш в него проблясват малки искрици. В най-новите ни колекции ще откриете прекрасни цветни бижута с естествен авантюрин.

Но с това изборът на розови камъни съвсем не се изчерпва. Можете да заложите на розов кварц, който също присъства в нашите колекции, розов турмалин, розов опал, розов сапфир и разбира се – рубин.

Златни обеци с розов кварц, розови сапфири и диаманти Пръстен от розово сребро с естествен турмалин Сребърен медальон с розов кварц, котешко око и циркони
Златни обеци с розов кварц, розови сапфири и диаманти Пръстен от розово сребро с естествен турмалин Сребърен медальон с розов кварц, котешко око и циркони

 

Остава единствено да направите своя избор, а ние с удоволствие ще изпълним вашето желание!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари