Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Elite Precious Home – сребърни продукти за дома

Elite Precious Home – сребърни продукти за дома

Представяме ви новата ни линия сребърни изделия, която нарекохме Elite Precious Home. Тя включва сребърни чаши за вино, сребърни чинии и купички, чаши за кафе и сребърни лъжички. Защото нашите домове също имат нужда от красота!

Сребърните прибори и съдове от Elite Precious Home са прекрасен аксесоар за Вашия дом, но още по-често тези продукти са търсени за подарък. Много подходящи са за семеен подарък – за раждане на дете, сватба, годишнина от сватба. 25-тата годишнина от сватбата е наричана Сребърна сватба и затова традиционно за нея се подаряват сребърни изделия.

Сребърни чаши за вино

Сребърните чаши за вино са изцяло ръчна изработка, красиво декорирани с различни орнаменти - чашите са една красива инвестиция за поколения наред!

Виното, поднесено в сребърни чаши, допринася за една аристократична и празнична обстановка. Подходящи за всеки повод, те винаги могат да украсят най-прекрасните ни моменти!

Сребърни чаши за кафе

Истинско удоволствие е да пиеш кафето си в едно такова сребърно бижу. Ако искате да придадете и повече индивидуалност на своя избор, ние можем да гравираме Вашите чаши!

Сребърни лъжички

От векове са познати антисептичните свойства на среброто. Затова има и традиция да се използват сребърни лъжички за захранване на бебета. Това ги прави и предпочитан подарък за детето и неговите родители, който след това остава един красив и стойностен спомен.

Сребърни чинийки и купички

Серията ни от сребърни продукти се допълва от сребърни чинийки и купички – с красиви декоративни елементи и майсторска изработка.

Всички продукти за дома вижте тук: Elite Precious Home.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари