Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Бижу за Свети Валентин

Бижу за Свети Валентин

Ако харесвате и празнувате деня на влюбените, вероятно вече се замисляте с какъв подарък да зарадвате своята половинка?  Бижу за Свети Валентин за дамите е класически и може би очакван избор, но за това има добри причини – повечето жени носят поне един вид бижу; има голям избор от модели, което ви позволява да се съобразите напълно с личния стил и предпочитания;  ако изберете бижу от благороден метал, това ще е един траен и ценен спомен.

Ние направихме една специална тематична селекция от бижута, които може да зарадват дамите с романтична нагласа и вкус към фината бижутерия.

Бижута със сърце

Абсолютният символ на любовта и много често срещан в бижутата. Можете да изберете семпъл златен медальон във формата на сърце или пък преплетени сърца от бяло или жълто злато. В гамата ни ще откриете също колиета, пръстени и гривни със сърчице.

 

Безкрайност

Още един символ, който няма как да не свържем с празника на любовта. Потърсете го в нашите медальони, гривни:

 

Рубин – камъкът на любовта

Тук обръщаме внимание на символиката на самия камък – рубинът от векове е считан за символ на страстта и любовта, заради своя наситен червен цвят. Това е също така един от четирите камъни, определяни като „скъпоценни” (останалите са диамант, изумруд, сапфир). Можете да изберете и изискано бижу от по-висок клас в комбинация с диаманти, считани от своя страна за символ на вечността.

 

Цветя и пеперуди

Природата винаги е била източник на вдъхновение за творците и това е така и в ювелирното изкуство. Едно нежно бижу във формата на цвете или деликатна пеперуда е чудесен избор за подарък.

 

Ключ

Готови ли сте да подарите ключа към сърцето си?

 

Нашите предложения, разбира се, не изчерпват всички възможности – най-добрият избор за подарък остава този, съобразен с вкуса на своя получател. Вижте всички бижута в нашия онлайн магазин тук: www.eliteprecious.com

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари